OŠ,,Sutjeska

U OŠ ,,Sutjeska" je 31. maja 2018.godine priređena svečanost kojom je obilježena 42. godina postojanja škole, kao i uspješnog vaspitno-obrazovnog rada koji je prepoznat i van granica naše države.
Uz igru, pjesmu i poeziju, školi za rođendan ove godine najljepši poklon su darovali njeni učenici, dobitnici brojnih priznanja i nagrada na opštinskom, državnom i međunarodnom nivou. Svečanost je, prvenstveno, posvećena generaciji polumaturanata koji su ove godine školovanje završili prestižnom diplomom "Luča".U prisustvu uglednih zvanica, roditelja, nastavnika i učenika škole, direktor, mr Vesko Gagović, uručio je 38 ,,Luča" dobitnicima uz želju da im osvijetli puteve u budućnosti. Direktor je, takođe, uručio diplome dobitnicima nagrada na vanškolskim takmičenjima, kao i zahvalnice najboljim nastavnicima mentorima i penzionerima.
Ovom proslavom,koja se tradicionalno obilježava svakog maja, škola je s ponosom istakla svoja postignuća, promovisala najbolje i dokazala da mudrost počinje željom za znanjem, a da je znanje moć kojim se može promijeniti svijet i život učiniti ljepšim.